Krauszné Tünde üzente 9 éve

Szia Kati. Ez egy pesti szleng, nem olyan negatív a kicsengése, mint írod. Index cikk egyébként , sok eleme már nem érvényes és erősen sarkított több eleme.

Válasz

Kardos Katalin üzente 9 éve

Sziasztok! Nem jo a cim. Ez egy forum normalis emberekbol all ossze. Ez a focim felhaborito!!!
Aki ezt irta, legyen szives kicserelni valami kulturaltabbra. Elore is koszonom.

Válasz

Forgács Istvánné üzente 9 éve

előző hozzászólásomat kiegészíteném kedves Géza!
megközelítően hasonló :) Ztp videókkal kell itt feszíteni ! s emelem akkor a kalapom :)

Válasz

Forgács Istvánné üzente 9 éve

Üdvözlöm Géza!
A sok Ztp kutyáit mutassa be! Ne kiállítással vagdalkozzon hanem HD ED Ztp és törzskönyves kutyákat!
Fellegvár Rott Thunder Vicó nevű kutyám közelébe se jöhet se munkába,se semmibe! A kiállítási eredmények NEM TENYÉSZ EREDMÉNY azzal nem lehet tenyészteni,de maga ezt megteszi és ontja a sok beteg kutyákat! a szomszéd kutyával együtt!

ilyet kérek a kutyáitól !
http://indavideo.hu/video/Fellegvar_Rott_Thunder_Vico_Ztp
Üdv Fellegvár kennel

Válasz

vogyicska géza üzente 9 éve

elöző hozzászolásomat kiegésziteném még annyival hogy2009 julius 5én rendezett Nagykanizsai CAC kiállitáson szintén a komlokovi endzsi lett a HFGY cim birtokosa magamögé utasitotta a Fellegvár Rott Thunder VICÓT. másodszor is legyözva a kan rottweilert.
itt a kezembe a kupák és a katalogusok. nem félrebeszélés.köszönöm és ezzel bezártam részemről a kellemetlen témát.

Válasz

vogyicska géza üzente 9 éve

Kedves Forgácsné. a hozzászolásodra reagálva és válaszolva mi is a kennelunk pénzt időt fáradtságot nemkimélve épitjuk kennelunk imázsát. kiállitásokra jártunk ztpre készitettük kutyáinkat ipo 1re orvosi szurésekre vittuk iskoláztattuk kutyáinkat igy nem tudom elfogadni azt hogy esetleg a szaporitók közé sorold kennelunket. részt vettunk az európai kiállitáson nem is kis eredménnyel a világkiállitáson vezettunk fel kutyát sőt 2008junius 29én nagykanizsán megrendezett CAC kiállitáson az én szukám kenterbe verte a Felegvár Rott ThunderVicot. melynek tenyésztője Forgács Istvánné Komlokovi Endzsi é lett a Hfgy cim melynek tenyésztője Szilágyi Erzsébet. a kiállitásra járás csak pénz és ismeretség kérdése nekem ezek hiányoznak csak a kutyáink vannak--és elégedett boldog rottikölyök tulajdonosok

Válasz

Krauszné Tünde üzente 9 éve

A rendszer hiba sok évtizedes , az államosítással még rúgtak is egyet rajta, hogy a gödör legaljára kerüljön :) A szaporítónak se éri meg, csak fut a pénze után . Aki szereti , nem dobja ki a kutyáját és csak a lyuk foldozással tud létezni. Saját csapdát állít magának :) Az okosabb már menhelyet, alapítványt üzemeltet , az most nagyobb biznic.

Válasz

Forgács Istvánné üzente 9 éve

Sajnos nagy "iparba" űzik a rotik gyártását,és jönnek a sok rossz egyedek,ja! meg mókus kinézetűek,ja! meg hosszúszőrűek ! Tenyésztők meg adják ki sok pénzt, s időt nem kímélve járatják a kutyáikat iskolába, felkészítik Ztp-re,IPO,és elviszik HD,ED szűrésre,mert ez nálunk alap! Nem fedeztetjük a "szomszéd" kuty-t,csak azért hogy lóvé legyen! A szaporítókkal már tele a hócipőm,ahogy fényezik magukat!

Válasz

Krauszné Tünde üzente 9 éve

Az nagyon nehéz és göröngyös út , amiről én írok:) Felismerni könnyű, de meg is csinálni, szükség helyzetben nemet mondani , a " napi előnyök " feladásával , na az nagyon nehéz.
Hosszútávú gondolkozás nem bevett szokás , kutyás körökben.
Géza nagy hibája, hogy azt hiszi a kutyaszeretet , a lelkiismeretesség kirajzolása elég. Nem elég, a kutyatenyésztés avagy a tenyésztés , mint szakma ismerete kötelező lenne ! Joggal bosszankodik az aki az alapokkal tisztában van, és tudja, hogy az ismeretlen származás mennyi bajt hozhat elő !

Válasz

Töreki Tibor üzente 9 éve

Azt bírom Géza mindig osztod Tünde véleményét, olvasod a hasznos írásait és mégsem
alkalmazod .Tenyésztésből sok -sok lehetőség volt,van itt tanulni és mégis megleptél bennünket.

Válasz

vogyicska géza üzente 9 éve

egyetértek veled Kedves Tünde.osztom a véleményed.

Válasz

Krauszné Tünde üzente 9 éve

FAJTATISZTA ! Minden KUTYA fajtiszta , hiszen a faj maga a kutya, amin belül fajták is léteznek!
Törvényeket meg úgy hoznak, hogy a meglévőt figyelmen kívül hagyva hoznak egy másikat , nem törődve a végrehajthatósággal. Így azonnal mindenki törvénytelenül fogja csinálni azt , ami eddig törvényes joga és lehetősége volt. :D

Válasz

Töreki Tibor üzente 9 éve

"mindenki fajtiszta kölyök kutyát akar venni, de nem 150, hanem inkább 20-30 ezer forintért. Vizslát pedig nem adnak ennyiért"---- ROTTWEILERT sem !!

Válasz